Valmistaja

 

Stoors Ab on vuonna 1979 perustettu metallityöliike.  Tarkoituksenmukaiset 2000 m2:n toimitilamme sijaitsevat historiallisen Porvoon kaupungin itäisellä laidalla.

Stoors Ab hallitsee metallista maailmaa.  Teemme monenlaisia metallialan ratkaisuja asiakkaidemme ainutkertaisiinkin tarpeisiin.  Kun yrityksenne tarvitsee korkealaatuista viimeistelyä ja joustavia toimituksia, voitte luottaa meihin. Kokemuksemme, osaamisemme ja resurssiemme avulla asiakkaamme saavat nopean ja tehokkaan palvelun aina suunnittelusta loppuasennukseen asti.

Valmistuksemme toteuttaa asiakkaidemme laatu- ja toimitustarpeet korkealaatuisina ja erittäin joustavasti.  Asiakkaamme valmistavan teollisuuden, meriteollisuuden ja kiinteistörakentamisen piirissä arvostavat  osaamistamme  vaativien sisustusrakenteiden ja hydrauliikkaa sekä automaatiota sisältävien laitekokonaisuuksien, kuten erilaisten öljyntorjuntalaitteiden, ohjelmoitavien hihnakuljettimien ja pakkauslinjojen alihankinnassa ja valmistuksessa. 

Osaamiseemme kuuluu myös alumiinirunkoisten, lujien ja korkealaatuisten työ- ja huviveneden suunnittelu ja rakentaminen.

Meillä on ajanmukaiset leikkaus- (vesi- ja plasmaleikkurit), särmäys-, taivutus-, työstö- ja hitsauskoneet. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsee alumiinin, messingin, teräksen ja ruostumattoman teräksen sekä monien muiden metallien käsittelyn.

 

 

 Stoors Ab
Mestarintie 25
FI-06150 Porvoo
Finland
www.stoors.fi