Om oss

 

Vi är väldigt stolta att vara annorlunda och presenterar våra lyxiga aluminium yachter.

Alla våra yachter är delvis eller helt skräddarsydda för att uppfylla exakt kundens önskemål och drömmar.

Från första början har vårt mål varit att vara annorlunda och bygga yachter som kunden kan se sig själv i och därför finns det inte heller två identiska Brizo Yachts.

Vårt sortiment sträcker sig från 30 till 110 fot och är hand gjorda av teamets hantverkare med årtionden av erfarenhet.

Alla våra yachter blir unika då kunden har möjlighet att själva vara på plats för att följa med och bestämma i produktionen för att uppnå deras drömmar in i minsta detalj.

Företagets historia går tillbaka till slutet av 1970-talet då första båten tillverkades, båten var skräddarsydd och fungerar ännu i denna dag som en förbindelsebåt i Helsingfors. Sedan dess har det tillverkats en massa arbetsbåtar i aluminium.

År 2011 uppstod brändet Brizo Yachts med focus på unika lyx yachter med målet att alltid kunna svara kunden, ”Ja det är möjligt”.

Namnet Brizo kommer från den grekiska mytologin. Brizo var en grekisk gudinna som var känd för att skydda sjömän och fiskare. Hon var också en profet, specialiserad på att tolka folks drömmar. Därför tycker vi att Brizo uppfyller sin betydelse på våra Brizo Yachts, då vi erbjuder trivsamma, bekväma och säkra seglatser,en dröm som blev sann.